Bach resque druppels


Ik heb al eens een artikel geschreven over de heilzame werking van Bach bloesems bij psychisch ongemak, maar voor de natuurlijke EHBO wil ik de standaard Bach rescue druppels er even uit lichten en apart bespreken, omdat ik van mening ben dat iedereen deze druppels in huis zou moeten hebben. Wil je weten waarom? Lees dan verder…

In deze bach rescue zitten standaard 5 Bach bloesems die helpen in situaties van acute stress, schrik, onrust en paniek. Je hebt deze druppels op alcoholbasis of zonder alcohol en ze zijn door jong en oud te gebruiken. Er is een brede lijn aan druppels, pastilles, zalf etc. Maar voor de acute stress en/of paniek situatie zou ik zelf de normale druppels gebruiken. Ze werken al heel snel na inname en geven meer rust en ontspanning. En ze werken echt!! Zo zijn de druppels in te zetten bij bijvoorbeeld examens, nervositeit voor bijvoorbeeld een belangrijke dag of angst voor een operatie. Maar ook als je het spannend vindt om naar de tandarts te gaan, te vliegen of voor een sollicitatiegesprek. Kortom in elke situatie waarin je spanning, angst en/of stress voelt. Er zijn geen bijwerkingen, overdoseren kan eigenlijk niet en je wordt er niet suf van of anders door. Goed dus om in huis te hebben of in je tas bij acute situaties of situaties waarin je stress verwacht.

Om een voorbeeld te geven uit eigen ervaring. Ik moest 2 jaar geleden geopereerd worden en vond het heel erg spannend. Ik nam vlak voor vertrek naar de OK enkele druppels rescue in en voelde me vlak daarna veel rustiger en ontspannen. Ik lag rustig te wachten op mijn beurt en onderging alle voorbereidingen op de OK kalm. Zat zelfs nog gezellig te kletsen met de verplegers daar. Dat was echt dankzij deze Bach druppels. Zo zijn er vele ervaringen van andere mensen, maar probeer het zelf eens. Mijn zoon gaat volgend jaar examen doen en ik geef ze zeker mee.

Heb je vaker last van gevoelens en emoties als onzekerheid, angsten, eenzaamheid, verdriet, woede, ongeduld, depressie, spijt, schuldgevoel, vermoeidheid, slapeloosheid, piekeren etc. Kom dan eens langs voor een Bach consult. Er zijn nog vele soorten Bach bloesems die je kunnen helpen op allerlei vlakken. Ook voor kinderen.

06/01/2019