In verband met eczeem klachten ben ik bij GoedAlternatief terecht gekomen. Jaren lang gebruikte ik een hormoonzalf om de ergste klachten te verminderen maar deze werkte steeds minder goed. Na 1 afspraak/meting bleek ik allergisch te zijn voor bepaalde voedingsmiddelen. Door mijn eetgewoonte aan te passen is mijn eczeem sterk verminderd en gebruik ik geen hormoonzalf meer.

Ik ben erg blij dat ik me heb laten testen! Arnold (49 jaar)

                           ________________________

We waren al bekend met lactose allergie in de familie maar onze pasgeboren zoon bleef maar krampjes houden ondanks de opgeknipte melk die we gaven. Onze huisarts was heel stellig dat het dan geen melkallergie kon zijn. Na de meting van Karin waaruit een ernstige lactose allergie kwam voelden we ons gesterkt om ons hard te maken voor een doorverwijzing. Uiteindelijk blijkt er wel degelijk een klein percentage baby’s ook allergische reacties te krijgen van opgeknipte melkvoeding. Toen we eindelijk de juiste babyvoeding hadden waren de klachten binnen een week zodanig minder dat we een vrolijk mannetje in onze armen hadden.

Ik kan het echt iedereen aanraden! Olga (43 jaar)

------------------------------------------------

Ik kwam met mijn dochter bij Karin, omdat ze heel regelmatig (wekelijks) last had van buikpijn en hoofdpijn. Hierdoor sliep en at ze ook slecht en werd ze steeds vermoeider. Ze was zichzelf niet meer en moest vaak thuis blijven van school. na voedingsadvies (ze bleek niet overal tegen te kunnen) en kruiden knapte ze snel op. Binnen twee weken waren de klachten weg, sliep ze beter en kon ze weer goed eten. haar energie begon ook toe te nemen. Ik heb mijn dcochter weer terug.

Anoniem (dochter 11 jaar) naam bekend bij Karin

                -----------------------------------------

Ik kwam bij Karin omdat ik al ruim 16 jaar migraine had. Ik had elke dag hoofdpijn en daarbij 1-2x per week een migraine aanval. Na meerdere behandelingen ben ik inmiddels pijn vrij. Als ik nu nog heel soms hoofdpijn heb, weet ik door de inzichten die Karin mij gegeven heeft waar dat vandaan komt en wat ik er aan kan doen om het te stoppen. Zo fijn! Ik kan mijn leven weer leven zoals ik dat wil.

Anoniem (54)

                  -------------------------------------------------------------------

Ik had op ouderdomsverschijnselen na weinig gezondheidsklachten. Totdat ik opeens last kreeg van jeuk over mijn hele lichaam. Ook in de nacht. Gek werd ik ervan. Omdat het niet weg ging, ben ik naar Karin toegegaan en al na 1 behandeling was de jeuk weg en het is weg gebleven. Ik kon weer heerlijk slapen. Bedankt.

Riek (82)

Ik kwam bij Karin vanwege eczeem en acne klachten. Vooral de acne in mijn gezicht vond ik erg vervelend en de eczeem gaf altijd jeuk op mijn hoofdhuid. Tevens had ik al mijn hele leven een ontstoken navel. Kortom nogal wat huidproblemen. Na elk consult zag ik mijn huid beter worden en na een half jaar waren alle problemen weg. Mijn ontsteking is niet meer terug gekomen en ik weet nu welke voeding acne triggert. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Karin en ik voel me lekkerder in mijn vel. bedankt.

Anoniem (19 jaar)

                  ---------------------------------------------------------

Toen mijn zoontje de diagnose ADHD kreeg wilde ik niet aan de medicatie. Ik kwam bij Karin terecht voor een bachbloesem consult en al na de eerste druppels zag ik een groot verschil. Hij luisterde thuis beter, werd veel minder boos en gefrustreerd als iets niet lukte en hij was beter aanspreekbaar. Wat bijzonder. Ik ga nu door met het aanpassen van zijn voeding en fytotherapie om ook meer verbetering op school voor elkaar te krijgen. Karin staat altijd klaar als ik vragen heb en ik kan haar ook alles vragen. Ze begeleidt me heel fijn.

Moeder van Daan (4 jaar)

                  ------------------------------------------------

Via een goede vriendin kwam ik bij Karin terecht. Hoorde alleen maar enthousiaste verhalen. Wij willen graag een kindje. Helaas kwamen wij er 1,5 jaar geleden achter dat ik in de vervroegde overgang ben en dat dit niet vanzelfsprekend is. Ook had ik opvliegers, last van nacht zweten en emotionele uitspattingen van ineens boos zijn tot alleen maar huilen en/of juist een giechelbui. Je maakt jezelf gek en word onzeker.

Met het ziekenhuis is afgesproken om het een tijdje aan te kijken. Juist omdat ik nu wel ongesteld werd. Ik nam contact op met Karin, hopende dat zij mij kon helpen. Wat ik erg fijn vond, is dat zij mij doorverwees naar een acupuncturist waarover zij gehoord had van een eerdere klant. Hier ben ik regelmatig geweest en mijn cyclus was redelijk consequent. Toen kwam COVID in Nederland en helaas kon ik niet meer langs gaan. Mijn menstruatie bleef een tijd lang maandelijks terugkomen. Helaas stopte dit en de moodswings kwamen terug. Je lichaam doet niet wat het hoort te doen. Ook gaf het ziekenhuis aan dat er maar een heel kleine kans is dat ik spontaan zwanger zou worden. Dit is het moment geweest dat ik dacht: zorg voor rust in je hoofd en ga je lichaam voorbereiden op een medisch traject om zwanger te worden. Ik ging weer terug naar Karin.

Bij Karin heb ik de rust gevonden door het gebruik van de Bach druppels. Het gebruik van de kruiden druppels merk ik vooral in het opkomen voor mijzelf. Ik sta steviger in mijn schoenen en ik zit lekker in mijn vel en voel me vrolijk! Daarnaast is er acceptatie van mijn lichaam en mijzelf ondanks dat niet niet doet wat het hoort te doen. Ik ben er ook van overtuigd dat deze rust en herstel ervoor gezorgd heeft dat mijn lichaam zich heeft voorbereid op een zwangerschap en in samenwerking met het ziekenhuis ben ik zwanger! Al bij de eerste poging!! Wij zijn onwijs blij en zitten met ons hoofd in de wolken. Karin wij willen je erg bedanken en zijn super blij met jou.

Laura (36)