Wie ben ik?

Hallo, ik ben Karin en woon in Bleiswijk. Toen ik kinderen kreeg, hadden ze problemen met longen en huid. Ik had nog nooit een alternatieve/complementaire therapeut bezocht, maar toen de reguliere wetenschap en het consultatiebureau mij echt niet konden helpen ben ik verder gaan zoeken. En er ging een wereld voor mij open. De kinderen waren al binnen enkele weken van hun klachten af. Wauw.... Toen is mijn interesse gewekt.

Druk met mijn werk als P&O adviseur schoof ik dit gevoel terzijde, maar met de jaren groeide mijn onvrede over mijn P&O functie. Toen kreeg ik zelf enkele gezondheidsproblemen en kwam mijn interesse in natuurgeneeskunde weer in alle hevigheid terug. Naast mijn werk ben ik gaan studeren voor natuurgeneeskunde en ben trainingen en cursussen gaan volgen. Ik heb mijn praktijk opgestart aan huis en heb inmiddels vele mooie resultaten gezien en bereikt met natuurgeneeskundige behandelingen.

Ik heb ooit zelf te horen gekregen van een 1e en 2e lijns specialist dat verdere genezing niet mogelijk was en ik maar met mijn klachten moest leren leven. Maar daar geloof ik als therapeut niet in. Ik blijf samen met jou en op een nuchtere manier zoeken naar een oplossing en verbetering van jouw kwaliteit van leven. Daar geloof ik in en dat vertrouwen wil ik jou ook graag meegeven. Ik behandel niet de klacht, maar de hele mens en ik start door naar jouw verhaal te luisteren.

Je bent dus van harte welkom om kennis te maken en te ervaren wat natuurgeneeskunde allemaal voor jou kan betekenen.


Wat zeggen clienten over mij?

"Alleen maar goede ervaringen, het werkt écht! Zeer tevreden".

Mijn dochter Kim is bij Karin Ammerlaan geweest om haar door te meten via elektro acupunctuur. Haar klachten: veel pijn in de buik, daardoor slecht slapen. In haar baby en peuter jaren had Kim erg last van koemelkallergie. We waren dan ook gefocust op het niet binnen krijgen van koemelk bij Kim. Door de meting is gebleken dat ze niet meer allergisch is voor koemelk, maar voor varkensvlees en kippenei. Nu zijn we een aantal weken verder en het gaat echt fantastisch. Ze heeft geen pijn in de buik meer en slaapt weer lekker. Daardoor zit ze beter in haar vel en is ook haar zelfvertrouwen gegroeid. Bedankt Karin!

Moeder van Kim (11 jaar), Sonja

--------------------------------------------------------------------------------------

Met mijn dochter Day met veel succes bij Karin Ammerlaan geweest. Mijn dochter heeft al meer dan 5 jaar wekelijks last van ernstige hoofdpijnen, tot overgeven aan toe en van vreselijke pijnen in haar benen. Day was al bekend met een koemelkallergie en wij merkten dat als zij veel suiker binnen kreeg, haar hoofd en beenpijnen verergerden. Ze had al veel onderzoeken in het ziekenhuis gehad, maar de oorzaak is nooit gevonden. Karin heeft Day gemeten met elektro-acupuntuur en met een voedingsadvies en een kruiden tinctuur die zij 3x per dag inneemt, heeft zij nu al 3 maanden geen pijn gehad in hoofd en benen. Dat is na 5 jaar, ongeveer 3x per week pijn een hele opluchting!

Karin bedankt! Ook namens Day, want het resultaat is ook terug te zien in haar voetbal prestaties :-)

Moeder van Day (9 jaar)

--------------------------------------------------------------------------------------

Ik had klachten waar de huisarts niets mee kon. PDS, vermoeid, problemen met mijn ogen, huid en luchtwegen en vaak een onprettig en onveilig gevoel. Karin nam echt de tijd om goed te begrijpen wat er speelde en waarom. Tijdens het testen vond ze 4 intolleranties en meerdere oververmoeide organen als gevolg van een eerdere burn-out. Door het inzetten van kruiden, voedingsadvies en bach begonnen de klachten al na enkele weken af te nemen. Ook voelde ik mij prettiger en veiliger. Na 1 jaar therapie ben ik van al mijn klachten af.

Laurens (40 jaar)

---------------------------------------------------------------------------------------