"Jezelf beter wensen

is het begin van beter worden".

                                                                   Seneca

Het eerste consult/ intake start met een anamnese (vraaggesprek) met aandacht voor jouw hulpvraag, klachten, medische achtergrond, orgaansystemen, voeding en leefgewoontes, jouw persoonlijke situatie, slaappatroon etc. Daarbij maak ik tevens een irisfoto en zet ik indien nodig EAV (electro-acupunctuur) in om wat metingen te verrichten. Hiermee kan ik o.a. voedsel allergie/ intollerantie meten en de status van jouw orgaansystemen.

Na de ananmese zal ik binnen 1-3 dagen een behandelvoorstel uitwerken en toesturen met natuurgeneeskundige adviezen om jouw gezondheid te gaan versterken. In mijn praktijk pas ik in overleg met jou de volgende behandelingen toe en/of een combinatie hiervan.

Lees meer bij de betreffende behandeling. Deze behandelingen zijn ook als los consult in te zetten (zie prijslijst bij praktijkinformatie).

Na deze start spreken we samen een vervolgconsult af om de voortgang en effecten van de ingezette behandeling te bespreken en daar waar nodig aanpassingen te doen. Vaak zet ik dan EAV in (zeker als ik dat nog niet in het eerste consult heb ingezet) om orgaansystemen te testen.