"Alles is energie en energie is alles".

                                                                                                      

Een biotensor is een uiterst gevoelig meet-/testinstrument, waarmee allerlei metingen gedaan worden. De biotensor is ontwikkeld in Duitsland en werkt feilloos met het juiste gebruik en de juiste vraagstelling.

Alles in het universum bestaat uit energie, uit trillingen. Elk levend voorwerp, mens of dier heeft zijn\haar eigen trilling. Door omstandigheden kan deze trilling veranderen en als we als mens hier negatief op reageren, dan kunnen we psychische en/of lichamelijke klachten ontwikkelen.

De biotensor gebruik ik als hulpmiddel om antwoord te krijgen op vele vragen. Bijvoorbeeld wat goed is voor jou als persoon op gebied van leefmilieu, voeding, geneesmiddelen die je tot je neemt, vitamines, mineralen etc. Maar ook wat er voor nodig is om het lichaam weer in balans te krijgen. Naast meten behandel ik ook met de biotensor op energetisch vlak, door storingen in het lichaam op te sporen en met behulp van de biotensor weer in balans te brengen.

De Biotensor geeft ‘antwoord’ door het stellen van gesloten vragen. De praktijk wijst uit dat het onbewuste hier absoluut een eerlijk antwoord op geeft. Je kan in de praktijk aanwezig zijn, maar ik kan ook op afstand meten. Energie kent geen grenzen.

Voordeel van werken met de biotensor is dat de metingen snel gaan en je geen last hebt van eventuele elektrische straling als je hier gevoelig voor bent.