"Ziekte is niets dan disharmonie, en het geheim van gezondheid schuilt in harmonie".

                                                                                                       Inayat Khan

Mensen die zich gezond voelen, willen dat ook graag zo houden. Electro-acupunctuur kan eventuele verstoringen vroegtijdig opsporen, zodat het behandeld kan worden. Middels mijn EAV meetaparatuur krijg ik informatie over de werking van organen zoals nieren, lever en darmen en van weefsels zoals spieren, zenuwen en slijmvliezen. De meting heeft ook betrekking op invloeden van buitenaf zoals virussen,parasieten, vergiftigde stoffen en elektromagnetische belasting. Bovendien kan ik nagaan of er sprake is van allergieën of intolerantie voor voeding of andere stoffen.

Om de meting te kunnen uitvoeren, houdt de patiënt een handelektrode vast en krijgt via een meetstift, een meting op verschillende punten op de vingers en tenen. De acupunctuurpunten zijn altijd verbonden met de verschillende delen van het lichaam. Via deze meeting, meet je de weerstand bij deze acupunctuurpunten en eventuele veranderingen in deze weestand. De standaard waarde is “50”. Afwijkingen naar boven of beneden zijn een indicatie voor verstoringen in het lichaam.

Als zo de oorzaak van de klachten is opgespoord, kan gewerkt worden aan het opheffen van de verstoringen middels natuurlijke middelen. Daarnaast krijg je ook andere adviezen die het herstel ten goede komen; bijvoorbeeld wat betreft voeding, leefgewoontes en beweging.

Neem alstublieft naar een afspraak eventuele medicijnen en/of supplementen mee die gebruikt worden, drink minimaal drie uur voor aanvang geen koffie, cola of gewone thee en ook geen crème op de handen smeren. Sieraden worden tijdens de meting afgedaan.