Ervaringen clienten

"Alleen maar goede ervaringen, het werkt écht! Zeer tevreden".

Mijn dochter Kim is bij Karin Ammerlaan geweest om haar door te meten via elektro acupunctuur. Haar klachten: veel pijn in de buik, daardoor slecht slapen. In haar baby en peuter jaren had Kim erg last van koemelkallergie. We waren dan ook gefocust op het niet binnen krijgen van koemelk bij Kim. Door de meting is gebleken dat ze niet meer allergisch is voor koemelk, maar voor varkensvlees en kippenei. Nu zijn we een aantal weken verder en het gaat echt fantastisch. Ze heeft geen pijn in de buik meer en slaapt weer lekker. Daardoor zit ze beter in haar vel en is ook haar zelfvertrouwen gegroeid. Bedankt Karin!

Moeder van Kim (11 jaar), Sonja

                        ----------------------------------------------

In verband met eczeem klachten ben ik bij GoedAlternatief terecht gekomen. Jaren lang gebruikte ik een hormoonzalf om de ergste klachten te verminderen maar deze werkte steeds minder goed. Na 1 afspraak/meting bleek ik allergisch te zijn voor bepaalde voedingsmiddelen. Door mijn eetgewoonte aan te passen is mijn eczeem sterk verminderd en gebruik ik geen hormoonzalf meer.

Ik ben erg blij dat ik me heb laten testen! Arnold (49 jaar)

                           ________________________

We waren al bekend met lactose allergie in de familie maar onze pasgeboren zoon bleef maar krampjes houden ondanks de opgeknipte melk die we gaven. Onze huisarts was heel stellig dat het dan geen melkallergie kon zijn. Na de meting van Karin waaruit een ernstige lactose allergie kwam voelden we ons gesterkt om ons hard te maken voor een doorverwijzing. Uiteindelijk blijkt er wel degelijk een klein percentage baby’s ook allergische reacties te krijgen van opgeknipte melkvoeding. Toen we eindelijk de juiste babyvoeding hadden waren de klachten binnen een week zodanig minder dat we een vrolijk mannetje in onze armen hadden.

Ik kan het echt iedereen aanraden! Olga (43 jaar)

                    ______________________________

Met mijn dochter Day met veel succes bij Karin Ammerlaan geweest. Mijn dochter heeft al meer dan 5 jaar wekelijks last van ernstige hoofdpijnen, tot overgeven aan toe en van vreselijke pijnen in haar benen. Day was al bekend met een koemelkallergie en wij merkten dat als zij veel suiker binnen kreeg, haar hoofd en beenpijnen verergerden. Ze had al veel onderzoeken in het ziekenhuis gehad, maar de oorzaak is nooit gevonden. Karin heeft Day gemeten met elektro-acupuntuur en met een voedingsadvies en een kruiden tinctuur die zij 3x per dag inneemt, heeft zij nu al 3 maanden geen pijn gehad in hoofd en benen. Dat is na 5 jaar, ongeveer 3x per week pijn een hele opluchting!

Karin bedankt! Ook namens Day, want het resultaat is ook terug te zien in haar voetbal prestaties :-)

Moeder van Day (9 jaar)

                  ------------------------------------------------

Al jaren heb ik last van eczeem en smeer ik hormoonzalf. Daar wilde ik graag vanaf en ging naar Karin voor een consult met o.a. electro-acupunctuur.

Uit het onderzoek bleek dat ik gevoelig ben voor koemelk. Door dit te laten staan en door ondersteunende kruiden in te nemen, zijn mijn eczeem klachten bijna weg en is mijn spijsvertering flink verbeterd.

Mijn lichaam is sterker geworden en kan zich (sneller) herstellen, wat voorheen niet lukte. Ik ben er nog niet, maar het is fantastisch dat mijn huid bijna geen hormoonzalf meer nodig heeft!

Tijdens de gesprekken rondom mijn behandeling ervaar ik Karin als secuur en geïnteresseerd. Haar vriendelijkheid en rustige benadering waardeer ik erg.

Dank je wel!

Marlies (48 jaar)

              --------------------------------------------------------

Ik had al lange tijd last van vermoeidheid. Ik sliep slecht, had rugklachten door stress en kon me nergens meer op concentreren. Ik was veel aan het denken en kon mijn gedachtes niet stop zetten. Hierdoor kwam er weinig uit mijn handen. Tevens had ik spijsverteringsklachten (obstipatie, brandend maagzuur) en veel last van geluid en drukte. Na diverse behandelingen bij Karin voel ik me veel fitter, slaap ik beter, heb ik geen spijsverteringsklachten meer en kan ik weer veel beter tegen drukte en geluid. Ik kan mijn huishouden weer doen en een boek lezen of tv kijken. Heel erg prettig. Ook mijn rugklachten en het piekeren zijn zo goed als weg. Bij Karin kon ik mijn verhaal kwijt.

Anoniem (72 jaar) naam bekend bij Karin

                ------------------------------------------------------

Ik kwam met mijn dochter bij Karin, omdat ze heel regelmatig (wekelijks) last had van buikpijn en hoofdpijn. Hierdoor sliep en at ze ook slecht en werd ze steeds vermoeider. Ze was zichzelf niet meer en moest vaak thuis blijven van school. na voedingsadvies (ze bleek niet overal tegen te kunnen) en kruiden knapte ze snel op. Binnen twee weken waren de klachten weg, sliep ze beter en kon ze weer goed eten. haar energie begon ook toe te nemen. Ik heb mijn dcochter weer terug.

Anoniem (dochter 11 jaar) naam bekend bij Karin

                -----------------------------------------

Ik ben bij Karin Ammerlaan terechtgekomen omdat ik last had van flinke chronische neusverkoudheid en daar baalde ik steeds meer van. Gestimuleerd door een goede vriendin van mij heb ik de stap gezet om eens uit te zoeken wat voeding kan doen. “Baat het niet, het schaadt zeker ook niet, dacht ik”. Karin nam bij de kennismaking uitgebreid de tijd voor een voedingsanalyse. Door het stellen van vragen over mijn voedingspatroon, levensstijl en ervaringen met mijn lijf maar ook door het gebruik van EAV-apparatuur. Het voedingsadvies in combinatie met een kruidentinctuur heb ik met open armen ontvangen. Het advies hield onder andere in om bepaalde fruitsoorten te laten staan en bewuster en gezonder te eten. Sinds de start met Karin haar advies ben ik inmiddels vijf maanden zonder verkoudheidklachten! Ook merk ik dat mijn buik prettiger functioneert en voel ik mij energieker. Ik was mij van tevoren niet zo bewust van het effect van voeding op je gezondheid. Karin heeft mijn blik verbreed, en dat heeft ze op een rustige deskundige manier en in vertrouwelijke sfeer gedaan. Ik kan iedereen een bezoek aan Karin voor voedingsadvies en een algemeen consult aanraden.”

Martine (39)

                                -------------------------------------------------------------------------------

Dankzij alle goede adviezen van Karin ben ik na 20 jaar mijn harde en opgeblazen buik kwijt. De bachremedies hebben mij geholpen het verleden los te laten en in het hier en nu te leven. Ik voel mij weer energiek en sta vol in het leven. Karin werkt vanuit haar passie en dat voel je! Ze werkt op lichamelijk, psychisch en emotioneel vlak. Ik voel mij ontspannen en geniet weer van ieder moment. Dankjewel lieve Karin!

Liesbeth (37)

              ---------------------------------------------------------------------

Ik kwam bij Karin omdat ik al ruim 16 jaar migraine had. Ik had elke dag hoofdpijn en daarbij 1-2x per week een migraine aanval. Na meerdere behandelingen ben ik inmiddels pijn vrij. Als ik nu nog heel soms hoofdpijn heb, weet ik door de inzichten die Karin mij gegeven heeft waar dat vandaan komt en wat ik er aan kan doen om het te stoppen. Zo fijn! Ik kan mijn leven weer leven zoals ik dat wil.

Anoniem (54)

                  -------------------------------------------------------------------

Ik had op ouderdomsverschijnselen na weinig gezondheidsklachten. Totdat ik opeens last kreeg van jeuk over mijn hele lichaam. Ook in de nacht. Gek werd ik ervan. Omdat het niet weg ging, ben ik naar Karin toegegaan en al na 1 behandeling was de jeuk weg en het is weg gebleven. Ik kon weer heerlijk slapen. Bedankt.

Anoniem (82)

Ik kwam bij Karin vanwege eczeem en acne klachten. Vooral de acne in mijn gezicht vond ik erg vervelend en de eczeem gaf altijd jeuk op mijn hoofdhuid. Tevens had ik al mijn hele leven een ontstoken navel. Kortom nogal wat huidproblemen. Na elk consult zag ik mijn huid beter worden en na een half jaar waren alle problemen weg. Mijn ontsteking is niet meer terug gekomen en ik weet nu welke voeding acne triggert. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Karin en ik voel me lekkerder in mijn vel. bedankt.

Anoniem (19 jaar)

                  ---------------------------------------------------------

Toen mijn zoontje de diagnose ADHD kreeg wilde ik niet aan de medicatie. Ik kwam bij Karin terecht voor een bachbloesem consult en al na de eerste druppels zag ik een groot verschil. Hij luisterde thuis beter, werd veel minder boos en gefrustreerd als iets niet lukte en hij was beter aanspreekbaar. Wat bijzonder. Ik ga nu door met het aanpassen van zijn voeding en fytotherapie om ook meer verbetering op school voor elkaar te krijgen. Karin staat altijd klaar als ik vragen heb en ik kan haar ook alles vragen. Ze begeleidt me heel fijn.

Moeder van Daan (4 jaar)