Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Ammerlaan-Roest (1975) en ik woon in Bleiswijk. Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben we drie kinderen.

Toen ik mijn havo had afgerond ben ik gestart op de HEAO (management, economie & recht) en ben daarna het vak “P&O/ HR” ingerold in het bedrijfsleven. Dat heb ik jaren met veel plezier gedaan bij diverse bedrijven.

Ondertussen kreeg ik mijn kinderen die wat medische klachten hadden qua voedsel allergieën en astma. Regulier konden de artsen mij en hen niet helpen, dus ben ik voor het eerst bij de alternatieve geneeskunde terecht gekomen. En dat beviel goed. De klachten werden aangepakt en de wens ontstond om andere mensen ook te laten ervaren wat natuurgeneeskunde voor je kan betekenen. Naast mijn werk ben ik dus jaren geleden gestart met studies in de complementaire (alternatieve) geneeskunde. Ik heb o.a. een opleiding medische basiskennis gevolgd, net als diverse studies electro-accupuntuur, biotensor en natuurgeneeskunde via CAM en NAVN. Ik blijf mezelf voortdurend bijscholen en ontwikkelen op dit gebied.

Ik heb ooit zelf te horen gekregen van een 2e lijns specialist dat verdere genezing niet mogelijk was en ik maar met mijn klachten moest leven. Daar geloof ik als therapeut niet in. Ik blijf zoeken naar een oplossing en verbetering van de kwaliteit van leven. Daar geloof ik in en dat vertrouwen wil ik anderen ook graag meegeven. Ik behandel niet de klacht, maar de hele mens en ik heb inmiddels genoeg bewijs gezien dat er meer mogelijk is op gebied van gezondheid dan in eerste instantie gedacht wordt.

Je bent dus van harte welkom om kennis te maken en te ervaren wat natuurgeneeskunde allemaal voor jou kan betekenen.