"Leef alsof je morgen sterft en leer alsof je eeuwig leeft".

Mahatma Gandhi

Workshop natuurlijke EHBO

Een ongelukje zit in een klein hoekje en als er iets gebeurt of je hebt pijn wil je zo snel mogelijk kunnen handelen. Tot nu toe kon je alleen naar de reguliere EHBO-doos grijpen maar na het volgen van deze workshop heb je een goed alternatief, de natuurlijke EHBO-kit.

Tijdens deze interactieve workshop hoor je hoe je EHBO kunt toepassen met natuurlijke middelen. Daarnaast leer je hoe je zelf de natuurlijke EHBO-kit kunt samenstellen en weet je wanneer je je kan wenden tot de natuur als er even geen EHBO-kit voorhanden is. Tot slot ga je zelf aan de slag met het maken van natuurlijke jodium en leg je een kompres aan met leem.

Inclusief koffie, thee, zelfgemaakte natuurlijke jodium, EHBO kruidentinctuur en uitgebreide hand-out voor thuis.

De workshop kan gegeven worden op de locatie naast mijn praktijk, of op een locatie naar keuze van de aanvrager, mits er voldoende ruimte is om aan de slag te gaan. Prijsopgave op aanvraag.

Interesse? Geef je dan nu op via info@goedalternatief.com. Wil je meer informatie, mail of bel met 06-12040195.


Workshop natuurlijke verzorgingsproducten

Je huid is je grootste orgaan en deze wil je graag goed behandelen om je te beschermen tegen schadelijke invloeden van buiten. Hoe fijn is het dan om huid, haar, tanden etc. dagelijks te verzorgen met natuurlijke ingredienten zonder allerlei schadelijke toevoegingen zoals alluminium, plastic bolletjes etc.

Het zelf maken van verzorgingsproducten als shampoo, lipbalsem, douchegel, wax, gezichtsreiniger, deodorant, tandpasta, gezichts- en body creme etc. is eenvoudig, goedkoop en leuk om te doen. Tijdens deze workshop krijg je een complete werkbeschrijving van allerlei verzorgingsproducten (incl. wasmiddel, zeep, schoonmaakmiddel etc.) en gaan we praktisch aan de slag met het maken van enkele producten.

Inclusief koffie, thee, zelfgemaakte natuurlijke verzorgingsproducten en uitgebreide hand-out voor thuis.

De workshop kan gegeven worden op de locatie naast mijn praktijk, of op een locatie naar keuze van de aanvrager, mits er voldoende ruimte is om aan de slag te gaan. Prijsopgave op aanvraag.

Interesse? Geef je dan nu op via info@goedalternatief.com. Wil je meer informatie, mail of bel met 06-12040195..